Witgoed reparatie Zoetermeer

Wij rekenen een vast all – in tarief van 69 euro.

Deze is inclusief 24,50 minuten reparatie en arbeid & btw, exclusief onderdelen.

Bel 085-1304166Storing melden

Momenteel 4 witgoed monteurs beschikbaar in Zoetermeer.

Wij hebben geen voorrijkosten en geen parkeerkosten!

9

Betrouwbaar

}

Snelle service

9

Zeer voordelig

R

Professioneel

Bent u op zoek naar een betrouwbare, goede en vakkundige witgoed reparateur in Zoetermeer en omgeving? Dan bent u bij Peters Witgoed reparatie service aan het goede adres. Wij komen bij u thuis langs om uw kapotte witgoed te repareren. Omdat wij enkel en alleen met professionele reparateurs werken is zo’n reparatie vaak een fluitje van een cent. Mocht het onverhoopt nou toch meer werk zijn, dan komen wij zo snel mogelijk nog een keer bij u langs.

Wat maken wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

Wij zorgen ervoor dat u niet te lang zonder vaatwasser, machine, droger, koelkast of vriezer hoeft te zitten. Dit is al vervelend genoeg, dus snelle service staat bij Peters Witgoed Service Zoetermeer hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat er vaak dezelfde dag nog een van onze reparateurs bij u thuis langs komt om uw kapotte witgoed te maken. Op deze manier zit u niet lang zonder en dankzij de vakkennis van onze collega’s ijs zo’n reparatie snel, efficiënt en dus tegen geringe kosten te realiseren.

U kunt ook terecht voor witgoed reparatie Zoetermeer bij:

https://www.wasmachinereparatie-service.nl/ – wasmachine reparatie

Wasmachine reparatie Zoetermeer
Zoetermeer

Alle regio’s rondom Zoetermeer (+25km). Geen voorrijkosten en parkeerkosten.

Teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in Of bel 085-1304166 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maar we repareren niet zomaar. Wij zouden het doodzonde vinden als u een reparatie bij ons laat doen en er dan een paar dagen later achter komt dat u voor hetzelfde bedrag of 50,- euro meer een compleet nieuw of tweedehands apparaat ter vervanging had kunnen komen. Daarom kijken wij voordat we de reparatie beginnen altijd eerst naar de economische waarde van uw witgoed. Met andere woorden: de vakkundige reparateurs kijken of uw apparaat het nog waard is om gemaakt te worden. Uiteraard delen de collega’s hun bevindingen eerlijk en open met u. Uiteindelijk ligt de keuze natuurlijk altijd bij u.

Dus woont u in omgeving Amersfoort en bent u op zoek naar een betrouwbare, vakkundige en efficiënte witgoed reparateur? Is uw wasmachine, droger, vaatwasser, vriezer of koelkast kapot en heeft u iemand nodig die hem zo snel mogelijk komt maken? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 085-1304166. Dan komt een van onze reparateurs – die zelf ook uit de omgeving Zoetermeer komt – vaak dezelfde dag nog bij u langs.

Reparatie aanmelden

Maak direct een afspraak door te bellen naar: 085-1304166 of vul ons formulier in.

Peters witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!