Witgoed reparatie Leiden

Wij rekenen een vast all – in tarief van 69 euro.

Deze is inclusief 24,50 minuten reparatie en arbeid & btw, exclusief onderdelen.

Bel 085-1304166Storing melden

Momenteel 4 witgoed monteurs beschikbaar in Leiden.

Wij hebben geen voorrijkosten en geen parkeerkosten!

9

Betrouwbaar

}

Snelle service

9

Zeer voordelig

R

Professioneel

Bent u op zoek naar een reparateur voor witgoed in Leiden? Dan bent u bij Peters Witgoed aan het goede adres! Bij ons weet u zeker dat uw kapotte apparaat binnen no time weer goed werkt. Vaak komen onze reparateurs dezelfde dag nog langs om uw witgoed te maken. Wij werken enkel en alleen met professionele en vakkundige reparateurs. Ze hebben veel ervaring en kennis van verschillende apparaten. U kunt daarom ook voor alle witgoed apparaten bij ons terecht.

Wasmachine Reparatie Leiden

Wat maken wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

De werknemers bij Peters Witgoedreparatie hebben jarenlange ervaring, zijn professioneel, vriendelijk en servicegericht. Door middel van een telefoontje staan ze vaak dezelfde dag nog bij u op de stoep. Ze weten die stoep ook precies te vinden, want alle reparateurs die werken in omgeving Leiden komen hier zelf vandaan. Daarom kennen ze de stad perfect. Wij begrijpen dat een kapotte vaatwasser, wasmachine, droger of koelkast ontzettend vervelend kan zijn en daarom repareren wij vakkundig en snel.

Wasmachine reparatie Leiden
Leiden

Alle regio’s rondom Leiden (+25km). Geen voorrijkosten en parkeerkosten.

Teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in Of bel 085-1304166 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maar voordat we een reparatie beginnen kijken we altijd eerst naar de economische waarde. Het kan namelijk zo zijn dat een reparatie aan een apparaat (in verhouding) duurder is dan bijvoorbeeld een tweedehands of nieuw apparaat. Dit vinden wij zonde. Wij willen het beste voor u en zullen hier dan ook open en eerlijk over adviseren. Stel dat wij uw wasmachine maken, maar dat u voor 50, – euro meer een nieuwe heeft? Dat zouden we zelf ook niet willen. Onze werknemers doen alles met u in overleg en zullen u ook meenemen in dit proces.

Dus: wilt u open en eerlijk advies, snelle service en vriendelijke maar toch vakkundige reparateurs voor uw kapotte witgoed? Neemt u dan contact op met Peters Witgoedservice. Dat kan via het telefoonnummer: 085-1304166. Maak een afspraak, dan komen wij zo snel mogelijk en vaak dezelfde dag nog bij u langs. Vaak kunt u dan de volgende dag nog gebruik maken van uw kapotte witgoed.

Reparatie aanmelden

Maak direct een afspraak door te bellen naar: 085-1304166 of vul ons formulier in.

Peters witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!