Witgoed reparatie Haarlem

Wij rekenen een vast all – in tarief van 69 euro.

Deze is inclusief 24,50 minuten reparatie en arbeid & btw, exclusief onderdelen.

Bel 085-1304166Storing melden

Momenteel 5 witgoed monteurs beschikbaar in Haarlem.

Wij hebben geen voorrijkosten en geen parkeerkosten!

9

Betrouwbaar

}

Snelle service

9

Zeer voordelig

R

Professioneel

Bent u op zoek naar een witgoed reparateur in Haarlem en omgeving? Dan bent u bij Peters Witgoed Service aan het goede adres. Wij repareren uw kapotte apparaten vaak dezelfde dag nog en komen bij u thuis langs. Wij werken enkel met ervaren en professionele reparateurs, zodat een reparatie vaak een fluitje van een cent en binnen een dag geregeld is. Als het toch meer werk is, dan overleggen we dit altijd met u.

Wat maken wij voor u?

  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Droger
  • Koelkast
  • Vriezer

Zoals gezegd werken wij alleen met professionele en ervaren reparateurs. Dat betekent dat zij ook goed op waarde kunnen schatten of het apparaat dat kapot het nog waard is om gemaakt te worden. Wij zouden het doodzonde vinden als we een wasmachine, droger of vaatwasser maken en dat u voor dezelfde prijs of 50,- euro meer een tweedehandse of nieuwe kunt kopen. Dit bespreken we dan ook altijd open en eerlijk met u. Uiteindelijk ligt de keuze natuurlijk bij u, maar wij informeren u altijd over de economische waarde van uw kapotte witgoed.

Wasmachine reparatie Haarlem
Delft

Alle regio’s rondom Haarlem (+25km). Geen voorrijkosten en parkeerkosten.

Teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in Of bel 085-1304166 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Daarnaast is het grote voordeel van ervaren en professionele reparateurs, dat de reparatie zo snel en efficiënt mogelijk verricht wordt. Dit betekent dat er vaak dezelfde dag nog iemand van witgoed reparatie Haarlem bij u langs komt om uw witgoed te herstellen. Een reparatie is snel geregeld en voor complexere reparaties komen we graag nog een keer terug, natuurlijk is dit ook op korte termijn. Ook is het fijn te weten dat de reparateurs die werken bij Peters Witgoed reparatieservice zelf ook uit de omgeving Haarlem komen. Ze kennen dus feilloos de weg en kunnen binnen no time bij u zijn.

Peters Witgoed Service Haarlem staat voor professionele en vakkundige reparateurs en snelle service met een glimlach. Wij zorgen ervoor dat u niet lang zonder vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer hoeft te zitten. Dit is al vervelend genoeg en u wilt dan niet nog lang wachten voordat het gemaakt is, wij snappen dat. Neem contact met ons op via het telefoonnummer: 085-1304166.

Wij komen dan zo snel mogelijk – vaak nog dezelfde dag – bij u langs om uw witgoed te repareren.

Reparatie aanmelden

Maak direct een afspraak door te bellen naar: 085-1304166 of vul ons formulier in.

Peters witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Snel een afspraak maken?

Direct een betrouwbare reparateur aan de lijn. Wij staan voor u klaar!