Wasmachine pomp bromt

De afvoerpomp in uw wasmachine die het water afvoert, kan verstopt of beschadigd zijn. In de centrifuge modus kan uw wasmachine het water afvoeren met behulp van de afvoerpomp.

Als het harde geluid alleen op bepaalde intervallen tijdens het centrifugeren optreedt, kan dit de afvoerpomp zijn. Gewoonlijk kan dit worden verholpen door eenvoudigweg de afvoerpomp te verwijderen en eventueel vuil dat het verstopt raakt te verwijderen.

Heeft u een andere veel voorkomende of ongebruikelijke redenen waarom uw ​​wasmachine geluid maakt tijdens het centrifugeren? Bel met Peters-witgoed en een van onze medewerkers staat u graag te woord.

Wasmachine pomp bromt

Wasmachine maakt een raar geluid

Een wasmachine die een hard geluid maakt tijdens het centrifugeren, kan ook worden veroorzaakt door een defecte aandrijfpoelie. De riemschijf is waar de riem (indien van toepassing op uw wasmachine) op rijdt om uw trommel van de wasmachine te laten draaien. De riemschijf kan van kunststof of metaal zijn. Het kan eenvoudig versleten of gewoon los zijn.

Het probleem dat het harde geluid veroorzaakt, kan een aantal verschillende onderdelen in uw wasmachine zijn. Als het harde geluid alleen optreedt wanneer de wasmachine in de centrifuge modus staat, kan dit een teken zijn dat het hoofdlager lager versleten is.

Wanneer de wasmachine draait, rijdt deze op een lager waardoor de trommel vrij met nul weerstand kan bewegen. Als de lager versleten is, hoort u een hard geluid wanneer de wasmachine draait. Een goede manier om te bepalen of uw wasmachine probleem de hoofdlager is, is dat het geluid van de wasmachine na verloop van tijd slechter of luider wordt. Dit betekent dat de lager versleten is en bijna defect raakt.

Als uw wasmachine een voorlader wasmachine is, opent u de deur en draait u de trommel met de hand. Als u een wrijvend geluid hoort of de trommel ongelijk draait, is het hoofdlager waarschijnlijk slecht en moet het worden vervangen.

Peters witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in Of bel 085-1304166 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wasmachine pomp bromt
5 (100%) 5 votes