Wasmachine piept bij centrifugeren

We raden u aan te controleren of uw watertoevoer is ingeschakeld. Dit is een veel voorkomende oorzaak van het niet vullen van uw apparaat tijdens de spoelcyclus en zal ertoe leiden dat uw wasmachine halverwege het programma stopt. Op sommige nieuwere wasmachines wordt dit aangegeven met een symbool of een knipperend licht om aan te geven dat er een probleem met de watertoevoer is.

Wasmachine piept bij centrifugeren

Wasmachine piept, defect bedieningspaneel

De wasmachine maakt om de paar minuten een piepgeluid dat klinkt als een fluitende vogel of het geluid van een rookmelder wanneer de batterij bijna leeg is. Helaas kan het piepen het gevolg van een slecht bedieningspaneel zijn. Loskoppelen of resetten van de wasmachine zal het probleem niet oplossen. Het bord moet worden vervangen.

Als u handig bent met gereedschap en elektronica, kunt u een reparatie vermijden als u zelf het werk doet om het piepen op te lossen. Raadpleeg een reparatiehandleiding om u te helpen toegang te krijgen tot het bedieningspaneel.

Als u zich niet in staat voelt om te repareren, is het tijd om een ​​monteur te bellen. Leg het probleem volledig uit en vermeld het merk en modelnummer van uw wasmachine.

Wasmachine lagers veel te warm

Bij het centrifugeren kunnen de lagers van de centrifuge te warm worden. Als dit zo is en ook maar iets gaat ruiken, dan is de beste oplossing om de wasmachine niet meer te gebruiken totdat de lagers zijn vervangen.

Heeft u toch een andere oorzaak waarom uw wasmachine piept bij centrifugeren? Bel met een van onze monteur van Peters witgoed om het probleem op te lossen.

Peters witgoed

Alle merken en soorten!

Altijd 1 jaar garantie
Reparatie binnen 24 uur
Geen voorrijkosten
Geen parkeerkosten
Snel, vakkundig & betrouwbaar
Wij denken mee
20 jaar ervaring
Betaalbare tarieven
Veel onderdelen op voorraad

Teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in Of bel 085-1304166 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.