Onze tarieven

Bij Peters Witgoed betaalt u 65 euro, daar is een kwartier reparatietijd bij inbegrepen. De diagnosekosten en arbeidsloon zijn hier ook bij inbegrepen. De monteur kan ook langer dan een kwartier nodig hebben om zijn klus af te maken. Dan rekenen wij 19,50 euro per kwartier.

Het kan zijn dat u nadat de diagnose is vastgesteld geen reparatie meer wilt (een voorbeeld: de reparatie is financieel gezien niet verstandig, of u wilt toch een nieuw apparaat kopen). Dan betaalt u alsnog de 65,00 euro. Al onze tarieven zijn natuurlijk exclusief onderdelen.

Betaal ik voor de voorrijkosten en/of parkeerkosten?

Nee, bij ons betaalt u geen voorrijkosten- en parkeerkosten.

Niemand op locatie?

Is er niemand op de afgesproken locatie? Dan krijgt u een rekening toegestuurd per post of per mail. Dit is een no-show en er zal dan 65 euro in rekening gebracht worden.

Ik ben een zakelijke klant. Wat zijn de tarieven?

92,50 euro is ons starttarief voor onze zakelijke klanten. Belt u vanuit een school of een medische instelling? Dan bent u een zakelijke klant. 
Wanneer bent u een zakelijke klant? Bel ons even om te checken of u hierbij hoort. Wij helpen u graag verder!

Zijn de tarieven inclusief BTW?

Ja, bij onze tarieven is de BTW inbegrepen.

Wat zijn mijn betaalmogelijkheden?

Er zijn 3 mogelijkheden. U kunt met de pin of contant betalen. Als u een zakelijke klant bent, kunt u op factuur betalen.

Kan ik mijn reparatie afspraak gratis annuleren?

Nee, een afspraak die vaststaat kan niet zomaar geannuleerd worden. Onze annuleringskosten zijn 25 euro. Waarom moet u dat betalen? Omdat u een plek in onze agenda bezet gehouden hebt. Daarnaast is de kans groot dat onze monteur al onderweg is.
Let op: Een afspraak tijdig verzetten is wel kosteloos. 

FAQ
5 (100%) 1 vote