Onze tarieven

Bij Peters Witgoed betaalt u 69 euro, daar is een kwartier reparatietijd bij inbegrepen. De diagnosekosten en arbeidsloon zijn hier ook bij inbegrepen. De monteur kan ook langer dan een kwartier nodig hebben om zijn klus af te maken. Dan rekenen wij 24,50 euro per kwartier.

Het kan zijn dat u nadat de diagnose is vastgesteld geen reparatie meer wilt (een voorbeeld: de reparatie is financieel gezien niet verstandig, of u wilt toch een nieuw apparaat kopen). Dan betaalt u alsnog de 69,00 euro. Al onze tarieven zijn natuurlijk exclusief onderdelen.

Betaal ik voor de voorrijkosten en/of parkeerkosten?

Nee, bij ons betaalt u geen voorrijkosten- en parkeerkosten.

Niemand op locatie?

Is er niemand op de afgesproken locatie? Dan krijgt u een rekening toegestuurd per post of per mail. Dit is een no-show en er zal dan 69 euro in rekening gebracht worden.

Ik ben een zakelijke klant. Wat zijn de tarieven?

92,50 euro is ons starttarief voor onze zakelijke klanten. Belt u vanuit een school of een medische instelling? Dan bent u een zakelijke klant. 
Wanneer bent u een zakelijke klant? Bel ons even om te checken of u hierbij hoort. Wij helpen u graag verder!

Zijn de tarieven inclusief BTW?

Ja, bij onze tarieven is de BTW inbegrepen.

Wat zijn mijn betaalmogelijkheden?

Er zijn 3 mogelijkheden. U kunt met de pin of contant betalen. Als u een zakelijke klant bent, kunt u op factuur betalen.

Kan ik mijn reparatie afspraak gratis annuleren?
Heeft u een afspraak staan met ons? Houd dan rekening met eventueel annuleren van uw afspraak. Indien u de afspraak wilt annuleren, worden hier kosten voor gerekend.

Onze annuleringsvoorwaarden:

– 69 euro wanneer u binnen 24 uur af zegt
– 25 euro wanneer u binnen 72 uur af zegt 
 
Deze voorwaarden gelden aangezien wij onze afspraken gegarandeerd willen hebben. Op deze manier behouden wij een strakke planning met klussen die verzekerd zijn.